Пребарување

Производи по категорија

Производи

Денари84 900.00


Денари5 990.00


Денари16 900.00


Денари5 290.00


Денари1 690.00


Нашата Компанија

ЗЕЦ ЕЛЕКТРОНИКС .....

Ние нудиме Најниски цени,Стручни совети и  професионална услуга, располагаме со најголем избор на лагер во Република Македонија и регионот ....со повеќе од 10000 производи  ! Вие ќе бидете задоволни од нашата услуга !!!


Во моментов, нашите продавници се полни со
опрема од најреномирани компании за аудио и видео уреди и музички инструменти , и располагаме со цела палета на производи за светло и звук . Нашата понуда  секој ден се проширува со нови производи. Ние ги снабдуваме со производи најдобрите продавници низ земјата и во регионот . Ако имате некое прашање во врска со некој уред - прашајте! 

 

Најдобри цени и услуга од 5 ***** - само во ЗЕЦ Електроникс

 

ВРШИМЕ ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ВО РОК ОД 24 ЧАСА ИЛИ ПОМАЛКУ !!!!

(за сите нарачки примени до 14 Ч )

Најнови производи

Денари29 900.00

Денари29 900.00

Денари44 900.00

Денари15 490.00

Производители
Анкета

Како ви се допага сајтот?
 
Добредојдовте на сајтот на ЗЕЦ
Насловна

                                  

 

                                           НОВИ И КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ СО СУПЕР ЦЕНА

СО ГАРАНЦИЈА ПОЗАДИ КОЈА СТОИ ФИРМА СО   20  ГОДИНИ ИСКУСТВО И

КОЈА Е СЕКОГАШ НА ВАША СТРАНА  

 

КУПУВАЊЕТО КАЈ НАС Е ЗАЕДНИЧКО ЗАДОВОЛСТВО 

 

 
 
 
 
 

 

 
НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО
 
 
ЗЕЦ ЕЛЕКТРОНИКС ОУТЛЕТ - СЕКОЈ ДЕН - НОВИ ПРОИЗВОДИ СО ИЗВОНРЕДНИ - НИСКИ ЦЕНИ 
СЕКОЕ УТРО ИЗНЕНАДУВАЊЕ !!!
 

 

 

 

                          

 

 

 

 

 

    ЗЕЦ ЕЛЕКТРОНИКС е синоним за квалитет во Р.Македонија но и во Европа. Ние сме водечки дистрибутер на АУДИО / ВИДЕО и ПРОФЕСИОНАЛНО АУДИО и СВЕТЛО со загарантиран и висок квалитет. Сите производи се внимателно одбрани и се со најдобар квалитет.Ние сме официјални и единствени застапници за Пионеер Електроникс ( МК ,АЛ ) , ЈВЦ Електроникс (МК, АЛ, КС ), Онкио ( МК ) , ЈАМО ( МК ) , Магнат Аудиовох Гроуп (МК , АЛ , КС ) и многу други брендови .

 

ЗЕЦ Електроникс својата понуда ја нуди во следните сопствени дуќани  :

 

Скопје 1 : Трговски Центар Капиштец , 1 спрат  тел 02/3110186

Скопје 2 : Трговски Центар   ГТЦ , 1 Кат кај кино Милениум 02/3213025 

Тетово : Кај Кружниот тек спроти градскиот стадион 078/403030

Битола : Кај семафорите кај Стара Болница 078/403016

Струмица : Над малиот парк ,Ул.Боро Џони бр.1 034/330 540

 

Централен Сервис - Скопје 02/3110186

 

Рекламации и поплаки Пон. до Пет. од 10-16ч 078/403014

 

Како и во многу други овластени продавници и овластени дилери низ Македонија, Албанија и Косово 

 

Ново Одсега производите на ЗЕЦ Електроникс и во НЕПТУН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 За можни печатни грешки на нашиот сајт ЗЕЦ Електроникс однапред се извинува и не сноси никаква одговорност


 

 

 

 


Има 177 гости присутни

Топ 10 производи

Локација / Location

Скопје 1   ТЦ Капиштец , 1спрат , локал 8 до11,13 ( кај завод за вработување)Тел 02 3 110 186  Р време 09-20ч
Скопје 2   ГТЦ , 1  кат , секција 6 , локал 485 (кај кино Милениум ) Тел 02 / 32 13 025 Р време 10-20ч
Тетово     Мирче Ацев бр 108 ( кај кружниот тек кај стадионот ) Тел 078 / 403030 Р време 10-18ч
Битола     Климент Охридски бр 28 ( кај семафорите кај стара болница ) 078 / 403016  Р време 10-18ч
Струмица Боро Џони бр 1 ( над малиот парк ) Тел 078 / 40 30 11  Р време 10-18ч
 
Финансии Р време 09-17ч    078 / 40 30 14 finance@zecelectronics.com 

Shop 1 :  Bussines Centre Kapishtec, Floor 1, lokal  9 to 11,13, Skopje tel +389 (0) 78403015

Shop 2 :  GTC - City Shopping Centre , Floor 1 , Section 6 , lokal 485 , Skopje tel +389(0) 78 403012

Shop 3 :  By The Stadion Ring ,st. Mirce Acev No 108, local 1 , Tetovo tel +389 (0) 78 403030

Shop 4 :  By the Old Hospitale traffic light ,st. Kliment Ohridki No 28, local 1  , Bitola   tel +389 (0) 78 403016

Shop 5 :  At the City Park , St. Boro Jonev  no. 1, local 1 ,Strumica  tel +389 (0) 78 403011

Shop 6 : Vanco Prke ,Stip

 

Service  Skopje  :  +389 (0)23/11 01 86   ( central service )

Service  Tetovo :  +389 (0)44/33 88 30

Service  Bitola    :  +389 (0)47/22 19 90

Service Strumica : +389(0)34/33 05 40