Блек..Блек…БАКШИШ PIONEER DVD !!!

Тотално БЛЕК БЛЕК акција во ЗЕЦ Електроникс …за секое купување на појачало и звучници за дома во вредност од 30000 ден и повеќе …. ВИЕ ќе добиете БАКШИШ – ДВД ПЛЕЕР од ПИОНЕЕР……ДА !….добро прочитавте …

БАКШИШ – ГРАТИС – БЕЗ ПАРИ ДВД ПЛЕЕР

ПИОНЕЕР !!!

Акцијата трае од 23-26 Ноември 2018. Акцијата не важи во која било комбинација со било какви попусти или плаќање на рати каде ние треба да ја сносиме провизијата за ратите . Минимум вредност за да стекнете право за бесплатен ДВД плеер е 30000 денари . ЗЕЦ Електроникс може во било кое време да ја суспендира или заврши оваа акција доколку бидат исцрпени залихите од уредот наменет за оваа реклама.

Прв дојден , прв услужен, резервации се примаат само со 100% комплетна наплата.