Блек Џек, Блек Фрајдеј , Тотално БЛЕК АКЦИЈА !!!

КУПИ БИЛО КОЕ РАДИО ,

И ДОБИЈ 50% ПОПУСТ НА ЕДЕН ПАР ЗВУЧНИЦИ

ПО ТВОЈ  ИЗБОР

 

АКЦИЈАТА ВАЖИ ОД 23-26 НОЕМВРИ , 2018

Цената на звучниците не може да биде поголема од цената на авторадиото за повеќе од 50%