МИКСАЈ ДИГИТАЛНО, ВО АНАЛОГЕН СТИЛ

Reloop RMX-90 DVS е 4-канален супериорен клубски миксер со вградена 8 / 8 аудио излезна картица. При развојот на овој миксер, силен акцент беше ставен да има јасни и моќни звучни карактеристики. Ова е постигнато преку неговата целосно дигитална звучна архитектура и 24-битен дигитален аудио интерфејс со висока резолуција. Искусните DJ ќе почнат да миксаат во кратко време благодарение на интуитивниот распоред на контролите на миксерот, 3-канален EQ (со класични и изолациски режим) и филтри на секој од каналите.

 

Reloop RMX-90 DVS е на ОГРОМЕН попуст до 31.12.2018 , повеќе на следниот линк :

http://zec.mk/product/reloop-rmx-90dvs/

 

Миксетата може да се комбинира и со Грамофони RP-8000  или  RP-7000Mk2

http://zec.mk/product/reloop-rp-8000/

http://zec.mk/product/reloop-rp-7000-mk2/

Напишете коментар