Нови Плочи и ЦД

Ние ви нудиме најголем избор на НОВИ  ПЛОЧИ и КОМПАКТ ДИСКОВИ , увезени од Холандија од Сони Мусик, и сите негови партнери и продуцентски куќи. Сите производи се оригинални .

 


Кликни на линкот за да го преземеш фајлот со наслови на плочи и компакт дискови


ПЛОЧИ НОВИ И КОРИСТЕНИ , ПО АЗБУКА
VINYL RECORDS – NEW AND USED , NAMES BY ALPHABET

КОМАПКТ ДИСКОВИ -НОВИ
COMPACT DISC – NEW

Важно известување:

Секој ден додаваме нови наслови на ПЛОЧИ и КОМПАКТ ДИСКОВИ на нашата страница. Доколку има нешто што не можете да го пронајдете слободно пишете ни емајл на vinil@usa.com и ние во најкраток можен рок ќе се потрудиме да ви дадеме информација за цена и време на испорака.