ОНКИО 2018 – НОВИТЕТИ

TX-RZ730 и TX-RZ830 : најдоброто од  Onkyo RZ серијата на Сараунд Ресивери, ќе ви отворат нови хоризонти во домашното кино со проширениот 9.2 канален сараунд звук, 4K HDR Video, и  Wireless Multi-room аудио.

Замислете ја вашата соба за забава преполна со мек и конкретен звук кој се лизга од сите правци , и голем телевизор со 4K HDR слика кои ќе ви направат уживање како во кино салите или уште подобро. Тоа е ветување кое ќе биде исполнето од новите ресивери на  Onkyo TX-RZ730 и TX-RZ830 9.2-ch A/V со снага од  175 W/Ch (730) и 180 W/Ch (830).

Овие ресивери се сертифицирани од  THX® Certified Select™ A/V во кино референтна просторија од  57 м2, со помош на  2,000 тестни звуци во 75 категории кои покриваат 14,000 звучни информации кои се препорачани од THX Labs.

 

 

 

Сите гореспомнати ознаки и брендови се сопственост на споментаите брендови.

 

 

Напишете коментар