Пионер EISA 2018-2019 СО 3 НАГРАДИ

ПРОИЗВОД НА МЕСЕЦОТ! Нашите EISA наградуваните производи ги привлекуваат сите очи !

Посетете ги продавниците на ЗЕЦ Електроникс и овластените продавачи за ги погледнете овие победнички производи , од Октомври 1ви, 2018.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *