“Alpine Halo9” авторадио од Иднината

“Alpine Halo9”

Радиото iLX-F903D е DAB+ Дигитален Медиа Ресиверсо 9-инчен WVGA touch-screen и без механизам дизајн (нема CD/DVD механизам). Тоа користи 1DIN шасија за инсталација ( може да се инсталира во буквално секое возило ) но екранот “лебди“ на самата шалтабла, овозможувајќи огромниот екран да се вкомпонира во 99%  од возилата , без потребни големи преправки. Радиото iLX-F903D или популарно викано  “Alpine Halo9” е познато по тоа што овозможува единстевно со мала вградна шасија да имате екран од 9 инчи (23 ЦМ ) и вашето возило без разлика дали е ново , десет годинишно или олдтимер да го внесете во иднината на технологијата и да ги имате сите можни апликации и додатоци кои во моментов може да се најдат .

Напишете коментар