Автор: zec

TX-RZ730 и TX-RZ830 : најдоброто од  Onkyo RZ серијата на Сараунд Ресивери, ќе ви отворат нови хоризонти во домашното кино со проширениот 9.2 канален сараунд…

Read more

Onkyo Слушалки СН-1 , со висока резолуција , направени од  “Aizu-Kiri” (会津桐) материјал, кој што се употребува за најквалитетните јапонски музички инструменти. Слушалките користат за…

Read more

ПРОИЗВОД НА МЕСЕЦОТ! Нашите EISA наградуваните производи ги привлекуваат сите очи ! Посетете ги продавниците на ЗЕЦ Електроникс и овластените продавачи за ги погледнете овие…

Read more

Добредојдовте на страницата на ЗЕЦ Електроникс Ние сме посветени на добриот звук Во нашите продавници имаме над 10000 производи од најпознатите светски марки Испорака низ…

Read more