Clear Audio грамофонски глави

Секоја грамофонска глава, направена со подвижна намотка , е направена од Clear Аudio, и  е импресивна демонстрација на најфиниот инженеринг , но и пресвртница во историјата на врвното аудио,  уникатно ремек-дело со микроскопско чисти златни калеми, рачно изработени во Германија.

 

Повеќе информации за производите на овој бренд на подолниот линк :

 

http://zec.mk/brand/clear-audio/

 

Напишете коментар