ЗЕЦ ЕЛЕКТРОНИКС - БРОЈ 1 ПРОДАВНИЦА
ОД 1993 ГОДИНА ЗА АУДИО И ВИДЕО

Контакт

Сопствени дуќани 

  • Скопје 1 : Трговски Центар Капиштец, 1 спрат  тел 02/3110186
  • Скопје 2 : Трговски Центар   ГТЦ, 1 Кат кај кино Милениум 02/3213025 
  • Тетово : Кај Кружниот тек спроти градскиот стадион 078/403030
  • Битола : Кај семафорите кај Стара Болница 078/403016
  • Струмица : Над малиот парк ,Ул.Боро Џони бр.1 034/330 540
  • други овластени продавници и овластени дилери низ Македонија, Албанија и Косово

 

Централен Сервис – Скопје 02/3110186

Рекламации и поплаки Пон. до Пет. од 10-16ч 078/403014