Sale!

Alpine SBE-1244BR

6.990,00 ден 5.990,00 ден

  • Port Plug for sealed or vented operation
  • 12” Type-E Subwoofer
  • Peak Power: 650W
  • RMS Power: 200W
  • Box Size: 386 x 393 x 327 /432 mm

Brand

ALPINE Electronics

Алпине електроникс - Јапонија Водечка фирма во светот на висококвалитетна аудио опрема за автомобили, кампери камиони.