SUMMER MOOD – ONKYO & WHARFEDALE

Заводлива и изненадувачка понуда ONKYO и WHARFEDALE ви носат ова лето големо изненадување.

од Јуни 15ти до Август 30ти, ова лето , 2019 , за секое купување на ONKYO ЗАСИЛУВАЧ ,

вие добивате ваучер за 20% ПОПУСТ ,

на една од најнаградуваните серии на звучници од Британската марка WHARFEDALE ,

од серијата DIAMOND 11 , и тоа за моделите DIAMOND 11.1 и DIAMOND 11.2 .