Одлично изненадување за вашите најблиски , Изберете одличен подарок по сега СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА !!! Сите модели на слушалки на попуст од  5 до 15 проценти попуст !!! Попустот трае до Фебруари 28ми, 2019 година . ЗЕЦ Електроникс може во секое...

Read more

Founded in 2006, Q Acoustics quickly built a reputation for designing and manufacturing class-leading loudspeakers.Concept 500 is the culmination of Q Acoustics continual evolution and refinement resulting in what we believe is sonic perfection.  Designed to appeal to discerning audiophiles,...

Read more