Монтажа на опрема

Монтажа во автомобил

Со искуство од 25 години имаме искуство од над 5000 монтирани возила.

Кликнете тука за монтажа во автомобил

СООПШТЕНИЕ :

          Ги повикуваме сите монтери на аудио видео опрема со искуство низ Република Македонија да не контактират во ЗЕЦ Електроникс со цел склучување договор за лиценциран монтер на аудио опрема од брендовите за кои сме ние увозници и застапници  (  Pioneer, Alpine, Ground Zero , MTX , JVC , Magnat и други  ) .

         Со тоа ќе влезете во кругот на одбрани монтери кои ќе бидат објавени на сите поврзани веб страници – вклушително и во скоро сите ланци за трговија на автомобилска аудио видео опрема . Тел за контакт 078/227-487

НАСКОРО : Ценовник за маски и адаптери спрема возило

Монтажа за пловни објекти

Кликнете тука за монтажа во чамци, глисери, бродови, јахти

Монтажа и проектирање за домашни објекти

Кликнете тука за монтажа на домашни објекти ( станови,куќи,вили, базенти )  

Монтажа и проектирање на професионална

опрема

Кликнете тука за монтажа на професионална опрема 

Патни трошоци

Наскоро ценовник !