Категорија: информации

Овој одличен засилувач ја води борбата за лидер класата. Не често се среќаваме со нов стерео засилувач кој може да ја оспори победничката Rega Brio. Но, Audiolab 6000A ја води борбата директно кон опасната Рега - нашиот актуелен шампион кога...

Read more

Од нула почнавме Нашето срце чука за аналогна опрема и вие тоа сеуште можете да го почувствувате,  таа наша посветеност во нашиот сегашен асортиман на производи. Создаден е за DJеи , грамофонџии , винил-колекционери, колекционери на плочи и вашите стари...

Read more

Добредојдовте на страницата на ЗЕЦ Електроникс Ние сме посветени на добриот звук Во нашите продавници имаме над 40000 производи од најпознатите светски марки Испорака низ цела РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА во рок 24 часа по извршената нарачка

Read more