ЗЕЦ Електроникс

Испорака до дома за 24-48 часа !


Работно Време Понеделник до Петок 10-18ч, Сабота 10-15ч

Working time Monday to Friday 10-18 , Saturday 10-15

Orë pune Nga e Hëna në të Premte ora 10:00-18:00, e Shtunë 10:00-15:00

СИТЕ ЦЕНИ СЕ ОД ИНФОРМАТИВЕН КАРАКТЕР

   Поради секојдневно менување на цените на производите од страна на производителите , во наредниот период ,ЗЕЦ Електроникс не гарантира за цените кои се истакнати на страницата . СИТЕ ЦЕНИ СЕ ОД ИНФОРМАТИВЕН КАРАКТЕР

    Нарачајте го било кој артикал од нашата ВЕБ страница и добијте го на вашата домашна адреса во рок од 1-2 дена ( освен недела )  и платете на при испорака. Доколку не сте сигурни како контактирајте не во продавница на 02/3110 186 или на мобилен телефон / viber / telegram / whatsup на 070 227 487. Производите може да ги нарачате и на емаил адреса info@zecelectronics.com

   Освен директните нарачки преку веб страницата , вие може да направите нарачка и на 070 227 487 на SMS / viber / telegram / whatsup ,наведете ги артиклите кои ги нарачувате, вашето полно име и презиме , телефонски број и полна адреса.

SHQIPTAR: Të gjitha produktet mund t’i porosisni për dërgesë në Kosovë. Informacion në info@zecelectronics.com ose në numrin viber +38970227487Најголем избор на НОВИ, ОРИГИНАЛНИ и НЕУПОТРЕБУВАНИ – грамофонски ПЛОЧИ и Компакт Дискови , увезени од SONY MUSIC , BELLEVUE и CROATIA RECORDS

Кликни на линкот тука за да се префрилиш на НОВИ ЦД и ПЛОЧИ

Press here to go to the NEW VINYL RECORDS AND CD’S