Инсталација на објекти, инжинеринг

ЗЕЦ Електроникс поседува технички обучен персонал кој во консултација со ВАС , ќе проектира и изведе најдобри комплетни инсталации на озвучување за сите типови на објекти , како болници, училишта, верски објекти ,фабрички хали и погони, кафетерии , ноќни клубови и сите можни потреби.

ЗЕЦ Електроникс има 25 години искуство во дизајн и инсталација на домашни и професионални аудио/видео системи. Вие ќе бидете сигурни дека ние можеме да го сработиме вашиот проект со квалитететна и професионална услуга.

ЗЕЦ Електроникс располага со производи од најдобрите производители на домашни и професионални аудио ,  видео , ЛЕД екрани и амбиентално осветлување ( директен застапник сме на над 200 светски брендови )

ЗЕЦ Електроникс  ќе ви понуди систем “клуч на рака“ – првокласен сервис , тим кој е лиценциран изведувач за аудио и видео системи,  и системи за осветлување.

ЗЕЦ Електроникс , нуди и одржување на веќе постоечки системи , како и нивна надоградба.

ЗЕЦ Електроникс е овластен сервис за Република Македонија за над 200 светски брендови од аудио видео индустријата .

 

Соопштение :

Ги повикуваме сите заинтересирани архитекти и архитектонски фирми , градежни компании и изведувачи да ни се јават или пишат емаил за воспоставување на заедничка соработка. Телефон за контакт 02/3110-186 или 070/227-487

 

Објекти каде имаме проектирано и изведено системи за информирање и озвучување :

 

 1. Гимназија НОВА – Скопје
 2. Предшколска установа НОВА – Скопје
 3. Основно Училиште НОВА – Скопје
 4. Проект на ЕУ – “ Соби за деца со аутизам“ – повеќе објекти
 5. Мултикултурен центар – Јавна Соба – Скопје
 6. Мулитимедијален центар Мала Станица – Скопје -дел
 7. Пририодно Научен музеј – Скопје – дел
 8. Археолошки музеј Скопје – Скопје – дел
 9. Музеј на град Скопје -Скопје – дел
 10. Основно училиште Војдан Чернодриски – Скопје
 11. Основно Училиште Вера Циривири Трена – Скопје
 12. Основно Училиште Страшо Пинџур – Скопје
 13. Основно Училиште 11ти Октомври – Скопје
 14. Основно Училиште Аврам Писевски – Скопје
 15. Основно Училиште Страшо Пинџур – Скопје
 16. Основно Училиште Лазо Ангеловски – Скопје
 17. Основно Училиште Кирил и Методиј – Велес
 18. Средно училиште Панче Арсовски – Скопје
 19. Систем за потребите на Земјоделски Факултет – Скопје
 20. Систем за потребите на Економски факултет – Скопје
 21. Систем за потребите на Филозофски факултет – Скопје
 22. Систем за потребите на студентски дом Стив Наумов – Скопје
 23. Систем за потребите на студентски дом Кузман Јосифовски Питу
 24. Систем за потребите на Национална Библиотека Климент Охридски – Скопје
 25. Систем за потребите на библиотека Браќа Миладиновци – Скопје
 26. Систем за потребите на библиотека Другарче – Скопје
 27. Дом на култура Штип – Штип
 28. Системи за потребите на проектот „10 Домови на култура“ во општина Илинден
 29. Систем за озвучување на сала за Агенција за Млади и Спорт – повеќе локации
 30. Систем за озвучување на Битпазар – Скопски пазар – Скопје
 31. Систем за озвучување на Зелен Пазар _ Скопски пазар – Скопје
 32. Систем за озвучување на Буњаковец пазар – Скопски Пазар – Скопје
 33. Основен суд – Гостивар – дел
 34. Основен суд – Тетово – дел
 35. Основен суд – Кочани -дел
 36. Основен суд – Штип- дел
 37. Апелационен суд – Скопје – дел
 38. Систем за комуникација на визен одел на Амбасада на К. Шведска- Скопје
 39. Систем за озвучување на потребите на Амбасада на Р. Германија- Скопје
 40. Систем за озвучување на потребите на Амбасада на САД – Скопје
 41. Систем за озвучување на потребите на Амбасадата на Р. Бугарија – Скопје
 42. Систем за озвучување на потребите на Скопски саем – Скопје
 43. Хотел Романтик – Велес
 44. Хотел Романтик – Дојран
 45. Хотел Милениум – Битола
 46. Хотел со ресторант, отворен базент и нокен клуб Жика – Росоман
 47. Хотел Берн – Струга
 48. Хотел Блу Скај – Струга
 49. Хотел Метропол – Охрид – дел
 50. Хотел Белви – Охрид – дел
 51. Хотел Холидеј Ин – Скопје – дел
 52. Хотел Александар Палас – Скопје- дел
 53. Хотел Нар – Гевгелија -дел
 54. Фудбалска арена ФИЛИП Втори – дел
 55. Аеродром ТАВ – Скопје и Охрид – дел
 56. Интернационални фришопови АТУ – повеќе објекти
 57. Книгоиздавателство продавници Матица – повеќе објекти
 58. Книгоиздавателство продавници Просветно дело – повеќе објекти
 59. Книгоиздавателство Икона – повеќе објектиСупермаркет на Скопски Пазар – повеќе објекти
 60. Црква Света Богородица -Скопје
 61. Црква Василиј Велики – Скопје
 62. Црква Св Јован Крстител – Скопје
 63. Црква и комплекс Свети Петнаесет – Струмица
 64. Озвучување на Исламска верска заедница – над 100 објекти
 65. Управна зграда на Шпаркасе Банка – Македонија
 66. Систем за озвучување за потребите на Комерцијална Банка
 67. Систем за озвучување за потребите на Стопанка Банка Скопје
 68. Систем за озвучување за потребите на Стопанска Банка Битола
 69. Озвучување на Охридска Банка – Скопје – дел
 70. Спортска опрема АДИДАС – Македонија – повеќе објекти
 71. Систем за евакуација за НАТО мисија на Косово ( повеќе системи )
 72. Стоматолошки клиники ЕНДОМАК – Скопје, Струмица, Гевгелија
 73. Патнички бродови Тасо 1 и Тасо 2 – грција
 74. Вагонски систем за железнци – Оптима експрес – Хрватска
 75. Арена ВИП Борис Трајковски – дел
 76. Полиција на РМ – повеќе проектни задачи
 77. Армија на РМ – повеќе проектни задачи
 78. Министерство за економија -повеќе проектни задачи
 79. Министерство за правда – повеќе проектни задачи
 80. Клинички центар Мајка Тереза – повеќе клиники – Скопје
 81. Клинички центар Аџибадем систина – Скопје -дел
 82. Болница Систина офтамтологија – Скопје -дел
 83. Здравствена установа Промедика Медикал – Скопје – дел
 84. Здравствена установа Неуромедика – СКопје -дел
 85. Супермаркети на Тинекс – повеќе објекти
 86. Продавници за козметика Космо – повеќе објекти
 87. Продавници за козметика Еликсир – повеќе објекти
 88. Продавници Теранова – повеќе објекти
 89. Продавници Калиопе – повеќе објекти
 90. Продавници ЗАРА повеќе објекти – Македонија,Косово, Босна,  Грција, Србија, Кипар ,Украина
 91. Продавници Страдивариус повеќе објекти на Балканот
 92. Продавници Котон – повеќе објекти
 93. Продавници Манго во Македонија – повеќе објекти
 94. Продавници Аксесориз во Македонија – повеќе објекти
 95. Продавници Пулл енд Беар во Македонија – повеќе објекти
 96. Продавници ЈУСК во Македонија  – повеќе објекти
 97. Продавници на Спрингсфилд – повеќе објекти
 98. Продавници на Фиорангело – повеќе објекти
 99. Продавници на Сисли – повеќе објекти
 100. Продавници  Бата – повеќе локации
 101. Продавници Бершка – повеќе локации
 102. Продавници Мадеркеар – повеќе објекти
 103. Продавници Екстремо интимо – повеќе локации
 104. Продавници Масимо Дути – повеќе локации
 105. Продавници за модна облека Белла – Скопје – повеќе објекти
 106. Златарница Алтинбаш – повеќе локации
 107. Рибен ресторант Сидро – повеќе објекти – Скопје
 108. Ексклузивен ресторант ЕКВИЛИБРИУМ – Скопје
 109. Винарија  Попова кула – Демир Капија
 110. Ресторанти за брза храна Мк Доналдс – Скопје – повеќе објекти
 111. Ланец на кафетерии – 7г Еспресо студио – Скопје
 112. Спортски и лонч клуб – Аеродром Бар – Скопје
 113. Бејкери Силбо – Скопје – повеќе објекти
 114. Обложувалници Спортлајф – Скопје – над 50 објекти
 115. Обложувалници Моцарт – Скопје – над 20 објекти
 116. Казино Фламинго – Гевгелија -дел
 117. Казино Принцес – Гевгелија- дел
 118. Казино Аполонија – Гевгелија – дел
 119. Бензински станици ЛУКОИЛ – Скопје – повеќе објекти
 120. Бензински станици Макпетрол – Скопје – повеќе објекти
 121. Бензински станици Макоил – Скопје – повеќе објекти
 122. Бензински Пумпи Аутохоф – Скопје – повеќе објекти
 123. Царински и транспортни терминали Дени Интернационал – Скопје – повеќе објекти
 124. Фабрика за храна Виталија – Скопје
 125. Фабрика Џонсон Мети – Скопје -дел
 126. Фабрика Џонсон контрол – Скопје -дел
 127. Касарна Илинден – Скопје – проект
 128. Игротека Дримленд – Скопје – повеќе објекти
 129. Аптеки Зегин – Скопје – повеќе објекти
 130. Градежна компанија Адора – Скопје – повеќе објекти
 131. Градежна компанија Жикол – Струмица – повеќе објекти
 132. Систем за интерфонија Митал Стил – Скопје
 133. Систем за интерфонија Макстил – Скопје
 134. Систем за интерфонија Цементарница Усје – Скопје
 135. Систем за потребите на Електрани на Македонија – Скопје
 136. Систем за потребите на РЕК Битола – Битола
 137. Систем за потребите на Агенција за Електронски Комуникации
 138. Систем за потребите на Дом на Пратеници
 139. Систем за видеонадзор во Вероцентар – дел
 140. Телекомуникациска фирма Т-Мобил – Скопје – повеќе објекти
 141. Телекомуникациска фирма Оне-Вип – Скопје – повеќе објекти
 142. Систем за интерфонија Индбус – Скопје
 143. Клуб за наука и учење Експлорариум – Скопје
 144. Компанија за козметика Орифлејм Македонија – Скопје
 145. Компанија за Софтвер Сорсикс – Скопје
 146. Конфекција Веибо Гармент – Крива Паланка – дел
 147. Туристичка агенција Бисер Травел -Скопје
 148. Опрема за репортажно возило на Канал 5 телевизија – Скопје
 149. Опрема за повеќе подружници на Македонска Радио Телевизија – Скопје
 150. Опрема за повеќе намени на Сител телевизија – Скопје
 151. Опрема за повеќе намени на Тера Телевизија – Битола
 152. Опрема за повеќе намени на МТМ телевизија – Скопје
 153. Опрема за повеќе намени на ЕДО телевизија – Скопје
 154. Опрема за повеќе намени на СКАЈ телевизија – Скопје
 155. Опрема за повеќе намени на КОХА телевизија – Тетово
 156. Опрема за повеќе намени на Кисс телевизија – Тетово
 157. Опрема за повеќе намени на Менада телевизија – Тетово
 158. Опрема за повеќе намени на ВИС телевизија – Струмица
 159. Опрема за повеќе намени на Алсат телевизија – Скопје
 160. Слаткарници Пастел – Скопје – повеќе објекти
 161. Слаткарници Палма – -Скопје – повеќе објекти
 162. Салони за убавина Афродита-С – Скопје – повеќе објекти
 163. Салони за убавина Силуете – Скопје – повеќе објекти

И многу други кафетерии , диско клубоови, продавници  и други различни објекти во Република Македонија и објекти на територијата низ Европа .

 

Соопштение :

Ги повикуваме сите заинтересирани архитекти и архитектонски фирми , градежни компании и изведувачи да ни се јават или пишат емаил за воспоставување на заедничка соработка. Телефон за контакт 02/3110-186 или 070/227-487

ИЗБЕРЕТЕ ОПРЕМА ЗА ХОТЕЛ / РЕСТОРАНТ ТУКА