Контактирајте не / Contact :

Сопствен дуќан

  • Скопје  : Трговски Центар Капиштец, 1 спрат  тел 02/3 110 186

  • други овластени продавници и овластени дилери низ Македонија, Албанија и Косово

Централен Сервис – Скопје 02/3110 186

Рекламации и поплаки Пон. до Пет. од 10-14ч 078/227 487

Contact us by phone : Monday to Friday 10-18h +389 23 110 186

Contact us by email : info@zecelectronics.com

By VIBER /WHATSUP/TELEGRAM  +389 70 227 487