Нови Плочи и ЦД / Vinyl Records and Compact Discs

Ние ви нудиме најголем избор на НОВИ  ПЛОЧИ и КОМПАКТ ДИСКОВИ , увезени од Холандија од Сони Мусик, и сите негови партнери и продуцентски куќи. Сите производи се оригинални .

We offer the biggest selection of NEW VINYL and COMPACT DISCS, imported from Hollad from Sony Music , and their partners and labels. All products are genuine and original .

Во ценовникот е возможно да има продукти со погрешна цена , однапред се извинуваме за истото.


Кликни на линкот за да го преземеш фајлот со наслови на ВИНИЛ плочи и CD , DVD

Press on the below button to download the latest list of NEW VINYL RECORDS and CD’s

Klikoni në lidhjen për të shkarkuar skedarin e titullit VINYL / CD


ПЛОЧИ НОВИ , ПО АЗБУКА
VINYL RECORDS – NEW , NAMES BY ALPHABET
EX-YU ПЛОЧИ НОВИ , ПО АЗБУКА
EX-YU VINYL RECORDS – NEW , NAMES BY ALPHABET

КОМАПКТ ДИСКОВИ -НОВИ
COMPACT DISC – NEW
EX-YU ДИСКОВИ -НОВИ
COMPACT DISC – NEWКОМПЛЕТЕН СЕТ – 8 ЛОНГПЛЕЈ ПЛОЧИ ПО ЦЕНА ОД 3999,00 ДЕНАРИ

НАЈПРОДАВАНИ ПЛОЧИ ВО 2024 / BEST SELLING RECORDS IN 2024

НАЈНОВИ ПЛОЧИ ВО 2024 // NEW RECORDS

НАЈПРОДАВАНИ YU / MK ПЛОЧИ ВО 2024

Важно известување:

Секој ден додаваме нови наслови на ПЛОЧИ и КОМПАКТ ДИСКОВИ на нашата страница. Доколку има нешто што не можете да го пронајдете слободно пишете ни емајл на info@zecelectronics.com и ние во најкраток можен рок ќе се потрудиме да ви дадеме информација за цена и време на испорака.